L’equip

Rosetó llar d'infants directores

NÚRIA I GEMMA

Tres dècades d’experiència al capdavant de l’escola.

Som les filles de la fundadora, la segona generació de l’Escola Bressol Rosetó, i les responsables de continuar amb l’activitat educativa avui. Estem compromeses amb cada un dels infants que comencen el seu recorregut educatiu a la nostra escola, i amb les seves famílies. Una llarga experiència any rere any ens avala.

Rosetó llar d'infants equip

L’EQUIP EDUCATIU

Especialistes en moixaines.

Som les que tenim cura dels infants i ens divertim ensenyant i compartit amb ells la descoberta del món. La nostra la formació específica en educació infantil ens capacita per atendre les necessitats del infants amb la màxima qualitat pedagògica i humana. Realitzem de forma col·laborativa amb la direcció la planificació de les activitats i propostes educatives, unint tradició i nous coneixements.

Rosetó llar d'infants cuinera

MAGDA

La cuina de casa.

Sóc la responsable de la cuina, i d’aquelles olors que alimenta només entrar per la porta de l’escola i que et transporten a la cuina de sempre. M’encarrego de donar forma i combinar els millors productes de proximitat i de temporada per apropar als infants de manera agradable els sabors i les textures dels aliments.