DECLARACIÓ D’ACCESSIBILITAT

A roseto.cat, estem compromesos amb l’accessibilitat i la inclusió. Creiem que totes les persones, independentment de les seves capacitats i discapacitats, han de tenir accés a la informació i als serveis que oferim a través del nostre lloc web. Aquesta declaració d’accessibilitat descriu els passos que hem pres per assegurar-nos que el nostre lloc web sigui accessible per a tothom.

Compromís amb l’Accessibilitat

Estem compromesos a complir amb els estàndards d’accessibilitat web reconeguts, de conformitat amb les Directrius d’Accessibilitat per al Contingut Web (WCAG) establertes pel World Wide Web Consortium (W3C). Això implica fer que el nostre lloc web sigui comprensible, operable i navegable per a totes les persones, incloses aquelles amb discapacitats visuals, auditives, motrius o cognitives.

Mesures d’Accessibilitat Implementades

Hem pres diverses mesures per millorar l’accessibilitat del nostre lloc web, que inclouen:

  • Textos Alternatius: Proporcionem descripcions alternatives per a les imatges perquè els usuaris amb discapacitats visuals puguin comprendre el contingut visual.
  • Contrast Adequat: Ens hem assegurat que hi hagi suficient contrast entre el text i el fons per facilitar la lectura per a les persones amb discapacitats visuals.
  • Navegació Intuïtiva: Hem estructurat la navegació i el contingut de manera lògica, utilitzant encapçalaments i etiquetes adequades per millorar la navegació dels usuaris que utilitzen lectors de pantalla.
  • Compatibilitat amb Tecnologies d’Assistència: Hem treballat per garantir que el nostre lloc web sigui compatible amb tecnologies d’assistència com lectors de pantalla i teclats virtuals.
  • Contingut Adaptable: El nostre lloc web és adaptable i s’ajusta a diferents mides de pantalla, facilitant el seu ús en dispositius mòbils i tauletes.

Continuem Millorant

Reconeixem que l’accessibilitat és un esforç continu, i estem compromesos a millorar constantment l’accessibilitat del nostre lloc web. Si trobeu qualsevol barrera d’accessibilitat o teniu dificultats per accedir a certes parts del lloc, us agrairem que ens ho feu saber perquè puguem abordar el problema.

Contacte

Si teniu preguntes, comentaris o suggeriments relacionats amb l’accessibilitat del nostre lloc web, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a través de info@roseto.cat.

Agraïm el vostre interès i suport en la nostra missió de fer que roseto.cat sigui accessible per a tothom.